FRÅGOR & SVar

Hur högt får man flyga?
Drönare får inte flygas över 120 meters höjd enligt Transportstyrelsens föreskrifter.

Hur länge räcker flygtiden?
Flygtiden är omkring 15 minuter per flygning, därefter kan vi landa och byta till nya batterier.

Finns det några begränsningar
Drönare får inte flygas över 120 meters höjd. I kontrollerade luftrum gäller speciella regler gällande flygtider. Vi kan inte flyga i nederbörd (regn, snö). Vi flyger inte i vind över 10 m/s och inte över folksamlingar. Stockholm Flygfoto har spridningstillstånd för Stockholms län men vissa anläggningar får ej filmas från ovan, t.ex. energianläggningar, militäranläggningar o.s.v. Uppdraget bedöms av oss innan fotografering.

Hur mycket kostar det?
Kostnaderna är väldigt olika. Tveka inte att höra av dig med ditt projekt. Vi lämnar alltid ett kostnadsfritt förslag utan att du binder dig till någonting. Ofta kostar våra tjänster ingenting i jämförelse, då man sparar tid/pengar på att slippa hyra in kranar, traska ut i skogen, hyra mobilkran, skapa rörlig media för visning mm. Ni riskerar även att få mer betalt för er fastighet när man ser det i sitt sammanhang med t.ex. närhet till sjöar, city, skolor, service eller fina miljöer.

Vad händer om vi kraschar?
Först och främst: alla våra drönare har fail-safe-funktioner för att minimera risken så mycket som det bara går. Vi flyger bara när det är bra väderförhållanden. Skulle ändå olyckan vara framme är vi ansvarsförsäkrade hos Svedea som hjälper till med skadorna.

FLYGFOTO

Vi fotograferar allt från luften med den senaste utrustningen, leverans av högkvalitativa bilder utlovas! Välkommen med Er förfrågan.

MÄKLARFOTO FASTIGHETSFOTO


Alla typer av mäklarbilder / fastighetsfotografering med drönare. Öka antalet intressenter genom att visa unika vyer från ovan.

REKLAMFILM

Visa mer av ditt företag eller produkt genom rörlig bild, vi filmar med den senaste utrustningen både från drönare och fullskala helikopter.


INSTAGRAM @STOCKHOLMFLYGFOTO

FACEBOOK @STOCKHOLMFLYGFOTO