DET HÄR ÄR VI!

Stockholm Flygfoto erbjuder professionella drönartjänster över hela Sverige.
Vi har lång erfarenhet inom flygfotografering, film och redigering! Under de första åren fotograferade vi från flygplan & helikopter vilket medförde långa förberedelser och höga priser. År 2012 gick vi helt över till fotografering med drönare. Där tekniken är idag kan vi erbjuda samma höga kvalité med bättre planering till en lägre kostnad. Utvecklingen har bidragit till en högre säkerhet och mindre miljöpåverkan. Vi hoppas på att få möta Er ute på uppdrag!
Stockholm Flygfoto har tillstånd från Transportstyrelsen och är flygansvarsförsäkrade som kommersiella operatörer av drönare. Vi har även självgranskningsrätt av flygbilder utfärdat av Försvarsmakten.

TILLSTÅND

Tillstånd från Transportstyrelsen
Stockholm Flygfoto är certifierade av transportstyrelsen och har tillstånd för obemannade luftfartyg kategori 1A och 1B. För 1A gäller: Luftfartygets maximala startvikt ska vara mindre eller lika med 1,5 kg. Luftfartyget utvecklar en maximal kinetisk energi på högst 150 J. Luftfartyget flygs enbart inom synhåll för piloten. För 1B gäller: Luftfartygets maximala startvikt ska vara mer än 1,5 kg men mindre eller lika med 7 kg. Luftfartyget utvecklar en maximal kinetisk energi på högst 1000 J. Luftfartyget flygs enbart inom synhåll för piloten.

Försvarsmakten
Vi följer försvarsmaktens regler för spridning av flygfoto och film. För spridning av flygbilder, och liknande registreringar, från luftfartyg över svenskt territorium krävs tillstånd från Försvarsmakten, enligt 6 § lagen (1993:1742) om skydd för landskapsinformation. Stockholm Flygfoto innehar självgranskningsrätt, vilket innebär att vi snabbt kan leverera material till kund för publicering.

Försäkring
Stockholm Flygfoto är försäkrade av Svedea, i enlighet med Europaparlamentets och rådets förordning (EG) nr 785/2004 av den 21 april 2004 om försäkring för lufttrafikföretag och luftfartygsoperatörer.

UTRUSTNING

Stockholm Flygfoto erbjuder professionella drönartjänster över hela Sverige, vi följer utvecklingen och flyger med det senaste på marknaden.
För professionell flygfilm använder vi DJI Inspire Pro X5 & DJI Mavic Pro Hasselblad, dem ger fantastiska filmsekvenser och spelar in i MPEG 4k - format.
Stillbilder fotograferar vi med systemkameran SONY A7R från plattformen DJI S900. Vi levererar bilder med 36 Mega Pixel i formaten RAW och JPEG.
Vi hoppas på att få möta Er ute på uppdrag!
Stockholm Flygfoto har tillstånd från Transportstyrelsen och är flygansvarsförsäkrade som kommersiella operatörer av UAS.Vi har även självgranskningsrätt av flygbilder utfärdat av Försvarsmakten.

FLYGFOTO

Vi fotograferar allt från luften med den senaste utrustningen, leverans av högkvalitativa bilder utlovas! Välkommen med Er förfrågan.

MÄKLARFOTO FASTIGHETSFOTO


Alla typer av mäklarbilder / fastighetsfotografering med drönare. Öka antalet intressenter genom att visa unika vyer från ovan.

REKLAMFILM

Visa mer av ditt företag eller produkt genom rörlig bild, vi filmar med den senaste utrustningen både från drönare och fullskala helikopter.


INSTAGRAM @STOCKHOLMFLYGFOTO

FACEBOOK @STOCKHOLMFLYGFOTO